Lite äventyr i hamnen som komplettering till tidigare inlägg

Vi hade som sagt en underbar seglats hit till Kea, men det är klart att vi måste berätta att vi kanske var lite glada för att vi hade lyckats med att glömma den svenska flaggan hemma (för att inte få "dumma svenskar" sprayat längs hela skrovet).

När  vi skulle lägga till så drev vi mot alla andra båtars kättingar, så vi fick  bli uppdragna mot andra sidan och fick sedan vincha oss iland och fick lägga oss bredvid en svensk båt som vi visade sig vara mycket trevlig.

Ingen större dramatik, och inget gick sönder, till Conrads stora lycka , men dock blev vi lite kända kan man säga.

Men, som en snäll sjöbuss som stod och höll i båten uttryckte det:  "No Risk No Fun ".

Skepp ohoj  !!!

Ses sen
/Hedwig

Kommentarer
Postat av: Mamma Tiemer

Hej! En kommentar - till resdag 2 tror jag det är - verkar ni inte ha fått. Men det kompenserade jag genom att skicka en kommentar 2 ggr ang er taxiresa!

Här skiner solen och det verkar vara sommar. Än så länge skönt att få leva i sin verkliga livstakt i stället för att gå upp kl 06.00 om morgonen! Pappa T hos tandläkaren för tillfället! Därefter ska han till farmor Elma för div göromål!

Kanske åker vi ut med henne senare i veckan till landet - ej helgen - då är det troligt att vi hälsar på i Enskede Gård (A).



Hälsningar till er alla - jag förstår Anna och Hedvig betr ankaret! Skönt att inget hände med båtarna i den lilla hamnen!



Mamma T

2009-06-23 @ 11:26:13
Postat av: Sara

Hej alla,



Vad roligt det är att följa er seglats! Och vad det händer saker. "No risk no fun" är ett uttryck som jag ska lägga på minnet! ;-) Själv håller jag på att packa inför vår egen semester, som börjar på fredag. Hoppas det fina Greklandsvädret här hemma håller i sig tills nästa vecka också. Då vet jag en som kommer att pressa på klipporna i Bohuslän...

Må så gott och segla lugnt!

Kram Sara & co

2009-06-24 @ 21:26:33
Postat av: Mamma Tiemer

Varför kommer inga fler bloggar?



Hälsningar Mamma T

2009-06-27 @ 10:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0