Resdag 1

Äntligen är DAGEN D här! Mårten kom och hämtade oss 05.10 och vi var nästan ensamma på vägarna. Vi hade lite problem vid incheckningen. Tiden blev knapp efter att vi övergivit den långa kön, då Jonas hittat en självincheckning. Tyvärr så fungerade inte den.  Flyget ner till Athen med mellanlandning i Zurich gick bra men matutbudet blev efter beställning knapp. Tur att vi hade med oss egenbredda mackor. Väl framme mötte oss Chloe, solen och 29 graders värme, Brillorna åkte snabbt på. Härlig känsla efter allt regnande i Sverige.

Vi åkte direkt till IKEA för att köpa plastmuggar, ljus, servetter... Dessutom bunkrade vi upp för en dags försenad midsommarfirande med köttbullar, sill och nubbe. Hemma hos familjen Koutouzou tog vi oss ett härligt bad i poolen och prövade hur snorklar, cyklop, simfötter och badbollar fungerade. Till middag bjöds vi på grekiska köttbullar, tzatsiki, tomatsallad och en supergod fetaost.

Kommentarer
Postat av: Mamma Tiemer

Hej! Skönt att ni är framme! Klockan är nu 23.30 - och det har varit ännu en regnskur! Maten, inklusive Janssons Vergnugung, som de aldrig smakat, är klar. Ska ta upp sista tvätten ur tvättmaskinen.

Därefter sängen ända fram till kl 9.00 i morgon, tror jag. 7.00 är alldeles för tidigt att stiga upp, har jag märkt!



Ha det bra allihop! Smörj in er!



Mamma T

2009-06-18 @ 23:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0